Pirelli P7 Cinturato Blue

Pirelli, al cincilea producator de anvelope din lume, este lider in vanzari pe segmentul premium ingloband tehnologie de varf . Compania detine 19 fabrici la nivel mondial, amplasate pe patru continente, si desfasoara operatiuni in peste 160 de tari. Fondata in anul 1872 si listata la Bursa din Milano din anul 1922, compania Pirelli se distinge prin lunga sa traditie industriala, care a imbinat intotdeauna capacitatea de a inova cu calitatea produselor si notorietatea marcii.

 Din anul 2002, aceasta putere a fost sustinuta de proiectul high-tech PZero si dezvoltata ulterior de prezenta in Formula 1™, competitie pentru care Pirelli este unic furnizor de anvelope timp de trei ani, in perioada 2011-2013.

 In conformitate cu strategia sa “performanta verde”, Pirelli – o companie intotdeauna orientata spre cercetare si dezvoltare – acorda o importanta deosebita produselor si serviciilor de inalta calitate si tehnologie, precum si impactului redus asupra mediului inconjurator.

 Compania este prezenta si în România, unde a investit circa 250 de milioane de euro în perioada 2003-2008. Detine o fabrica de anvelope auto la Slatina si o fabrica de cord metalic pentru anvelope, tot în Slatina.

 

 Acest nou model a fost dezvoltat de catre inginerii Pirelli din dorinta de a imbunatati caracteristicile ecologice ale modelului Cinturato P7 si a spori siguranta soferului in timpul rularii. Pirelli Cinturato P7 Blue ofera conducatorului auto performate imbunatatite legate de micsoarea distantei de franare si a rezistentei la rulare comparativ cu predecesorul sau Pireill Cinturato P7, de altfel, prima anvelopa premium ecologica pentru autoturisme cu motoare medii si mari. Dezvoltarea modelului Pirelli Cinturato P7 Blue a fost necesara din cauza cerintelor tot mai mari ale soferilor auto catre anvelope premium, sigure, fiabile, ecologice si performante.

 

 

 Anvelopa de inalta performanta proiectata pentru limuzine de clasa medie si mare, ofera un echilibru neconventional intre performanta pe suprafete ude si rezistenta la rulare, mentinand kilometrajul la un nivel ridicat.

 

 

ENERGY™ EFFICIENT:

Reduce consumul de carburant si emisiile de CO2.

 

 

AER CURAT:

Produsa din materiale ecologice ce minimizeaza impactul asupra mediului inconjurator, atat in faza de productie, cat si de-a lungul vietii anvelopei.

 

DURATA EXTINSA DE EXPLOATARE:

O anvelopa cu durata de viata prelungita care mentine niveluri ridicate de performanta si siguranta.  

 

ZGOMOT REDUS:

Este deja compatibila cu Directiva UE 2012 cu privire la reducerea nivelului de zgomot, avand ca rezultat un nivel de confort crescut la volan.

 

Introdusa pe langa versiunea actuala CINTURATO™ P7™, versiunea BLUE este proiectata pentru a atinge cele mai inalte clasificari pe etichetele UE atat la franarea pe suprafete ude cat si la rezistenta la rulare