logo

Luni - Vineri:

Sâmbata:

Duminica:

Plasati comanda de anvelope online si va vom contacta telefonic sau pe e-mail! / 0755 077 790
Anvelopele Kama si Viatti

Anvelopele Kama si Viatti sunt produse in fabrica Nizhnekamskshina in Rusia, practic brand-ul Viatti apartine de Kama. Fabrica Nizhnekamskshina este cea mai mare producatoare de anvelope din tarile fostei uniuni sovietice sub marca Kama.

 

 

Anvelopele Kama sunt anvelope de calitate si au un pret foarte competitiv, iar la unele dimensiuni au chiar cel mai bun pret de pe piata.

Capacitatea de productie este calculata la 12 milioane de buc pe an si acopera 30% din piata, incluzand trei ramuri de productie: anvelope pentru camioane, anvelope pentru autoturisme si autoutilitate si produse din cauciuc. Din totalul anvelopelor produse, 23% sunt livrate pentru prima echipare catre fabricile de masini din Rusia, 59% la pentru piata secundara, diferenta fiind exportata în peste 70 de tari. In perioada 2001-2007 peste 115 milioane de euro au fost investiti in cercetare si dezvoltare, iar în 2007 s-au produs peste 12 milioane de anvelope.

In 2013 s-au livrat pente 1 milion de anvelope Kama fabricii Volkswagen din Kaluga, Rusia 

Producatorul german de automobile Volkswagen a efectuat un audit la Nizhnekamskshina - producatorul de anvelope KAMA - pentru a cauta un furnizor de anvelope pentru noua linie de productie din Kaluga. 

Anvelopele Kama sunt proiectate pentru a economisii carburant cu pana la 15% din consumul mediu al unui vehicul scazand costurile de exploatare.

Kama a conceput anvelopele utilizand materiale de ultima generatie care împiedica uzura si supraincalzirea pentru a extinde durata de exploatare.

Constructia multistratificata triunghiulara a anvelopelor Kama permite cresterea capacitatii de incarcare cu pana la 8% fata de anvelopele clasice.