logo

Luni - Vineri:

Sâmbata:

Duminica:

Plasati comanda de anvelope online si va vom contacta telefonic sau pe e-mail! / 0755 077 790
Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului de comert electronic www.anvelope-astral.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Compania noastra, isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor termeni si conditii fara nicio alta notificare. 

Toate ofertele din prezentul site sunt valabile in limita stocului disponibil, drept urmare la momentul plasarii comenzii produsele solicitate de dumneavoastra pot fi pe stocul producatorilor sau al furnizorilor parteneri, astfel comanda plasata de dumneavoastra va ramane ferma si va fi onorata numai daca a fost confirmata de catre unul dintre consultantii de vanzari.

Produsele vazute sau comandate pe  acest site, se expediaza doar prin curierat rapid. Anvelopele prezentate nu se pot ridica personal din vreun depozit.

 

Despre comanda:

Preturile de pe acest site sunt valabile doar pentru comenzile plasate online si nu includ montajul. Produsele comandate se expediaza doar prin curierat rapid.

Toate produsele sunt vandute numai pe baza de factura, astfel ca, in acord cu legislatia fiscala în vigoare, factura trebuie completata, obligatoriu, cu datele clientului.

Comanda se poate plasa telefonic sau pe site.

E-mailul primit după depunerea comenzii online nu reprezintă o confirmare concretă a comenzii. Este doar un raspuns automat cu caracter informativ, continand datele comenzii. 

Mesajul automat de confirmarea a inregistrarii unei comenzi, primita de catre cumparator, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

 

Modalitati de plata:
Plata se poate face in numerar in momentul primirii marfii sau cu OP in baza unei facturi proforme emisa de compania noastra!

Securitatea datelor si informatiilor personale:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. TOROM INTERNATIONAL S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, etc.
Compania noastra se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

 

Responsabilitatea privind produsele:

Ofertele de anvelope de pe acest site ( www.anvelope-astral.ro ) sunt valabile in limita stocurilor disponibile!

Produsele de pe acest site fac obiectul activitatii de call center. Montarea-demontarea si echilibratul rotilor nu sunt incluse in pret.
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software, defectiuni tehnice aparute la server, greseli de tipar, imagini, caracteristici tehnice, etc.
Continutul site-ului, respective (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, etc) a fost alcatuit in colaborare cu furnizorii sau producatorii marcilor respective. Din acest motiv, firma noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii sau producatorii fiecarei marci.


Compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea constatata. De asemenea, imaginile produselor sunt afisate cu titlu informativ ele putand diferii (janta nu este inclusa in pretul anvelopei)!


COMENZILE SI PRETURILE AFISATE RAMAN FERME DOAR DUPA CONFIRMAREA COMENZII DE CATRE UN REPREZENTAT AL FIRMEI NOASTRE!

 

DOT-ul anvelopelor (anul fabricatiei):

Dot-ul afisat sau comunicat este cu titlu informativ

- exemplu: daca dot-ul (anul fabricatiei) comunicat sau afisat este 2020, iar clientul primeste din 2019, anvelopele se schimba sau se returneaza contravaloarea acestora.

- daca dot-ul afisat sau comunicat este de exemplu: an fabricatie 2020, iar clientul doreste spre exemplu 4520 sau 0121 sau altul, atunci, daca este posibil sa gasim dot-ul dorit, se poate aplica o taxa de selectare si manipulare in depozit, care poate varia in functie de marca si dimensiunea anvelopelor intre 10 ron/anvelopa si 90 ron/anvelopa. Aceasta taxa va fi inclusa in pretul din factura.

 

GARANTIA PRODUSELOR:
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiciaza de cerificat de garantie conform legilor in vigoare ( 2 ani )!

TERMENE DE LIVRARE:
 Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 – 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii. Pentru produsele care nu se afla in stoc in momentul comenzii, termenul de livrare poate fi mai mare, respectiv de cca. 10 zile lucratoare. 

 In eventualitatea aparitiei unor cauze independente de vointa Vanzatorului  SC TOROM INTERNATIONAL SRL, respectiv intemperii naturale, intarzieri generate de catre firma de curierat, de catre transportator sau generate de catre furnizorul extern al societatii noastre, situatii de urgenta declarate de stat, acest termen poate fi din nou prelungit cu acceptul scris al clientului prin corespondenta electronica, fie prin acceptul tacit al clientului.
 Prin accept tacit al clientului se intelege acea circumstanta extinsa la diverse date caledaristice, ulterioare momentului lansarii comenzii, in care clientul nu considera ca trebuie sa anuleze comanda initiala, in cadrul vreunei corespondente electronice, chiar daca termenul de livrare a fost depasit, considerandu-se astfel disponibilitatea din partea clientului de a accepta livrarea intarziata a comenzii lansate.
 In situatiile mai sus mentionate,  vanzatorul nu este obligat sa acorde vreo compensatie financiara, de exemplu eventuale reduceri de pret ale produselor.

 Livrarea se face prin curierat rapid numai pe teritoriul Romaniei! Despre eventualele taxe percepute de curier veti fi informat in formularul de comanda sau de unul din reprezentantii firmei noastre in momentul confirmarii comenzii!

 

DISPUTE SI CONFLICTE: 
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul  www.anvelope-astral.ro  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania noastra si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata din raza unde se afla sediul firmei S.C. TOROM INTERNATIONAL S.R.L. 
Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate raspunderea.
 
 
 
POLITICA DE RETURNARE:

Potivit legislatiei in vigoare, consumatorul persona fizica are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Asadar, consumatorul persoana fizica are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia, si va suporta cheltuielile de returnare a produselor!

Produsele care se doresc a fi returnate trebuie sa se afle in starea initiala in care au fost livrate, sa nu prezinte urme de montaj, taieturi sau deformari.

Costul de returnarea al produselor va fi suportat de catre client!

Se returneaza valoarea facturii in contul bancar al clientului fara costul initial al transportului.

 

In conditiile in care produsul returnat se afla in starea initiala, conform legii in vigoare, termenul de rambursare al contravalorii acestuia fiind in maxim 14 zile calendaristice de la data receptiei produsului de catre vanzator.


Intregul continut al acestui site  www.anvelope-astal.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este gestionat de S.C. TOROM INTERNATIONAL S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.