Anvelopele pentru TOATE ANOTIMPURILE sau ALL SEASON

 Utilizarea anvelopelor pentru toate anotimpurile sau all season poate fi o varianta buna atata timp cat se constientizeaza faptul ca aceste anvelope sunt un compromis si ca nu pot oferi un maxim de performanta in conditiile extreme de iarna, respectiv vara.

 

 

  Cum recunoastem o anvelopa pentru toate anotimpurile:

 

  In functie de producator marcarea anvelopelor pentru toate anotimpurile poate fi una din cele de mai jos:

 

- all season MS

 

 

- cele 4 simboluri       alaturi de inscriptia M+S

 

 

 

 

MS sau M+S.

 

 

   Profilul anvelopelor pentru toate anotimpurile sau all season, este mai putin lamelat decat cel al unei anvelope de iarna, iar compozitia materialului este special proiectata sa reziste si la temperaturile verii.

   ?tim cu to?ii c? pneurile all season sunt un compromis. O anvelopa all season nu poate fi cea mai rapida anvelopa de vara, nu poate fi anvelopa cu cea mai buna manevrabilitate pe zapada si nici nu poate fi anvelopa cu cea mai mare durata de exploatare. Deasemenea o anvelopa Ultra High Performance (de vara) ce are o aderenta impecabila la temperaturi ridicate, este total ineficienta la temperaturi sub 0 grade Celsius deoarece compusul de cauciuc devine un "plastic greu". Anvelopele all-season fabricate in ziua de azi sunt create pentru persoanele care fac putini kilometri si care nu exploateaza la maxim autovehiculul pe timp de iarna sau vara.